Danışma Hattı: 0434 827 82 00

Can Hastanesi web sitesi yenilendi.

Blog-Resim
20-01-2020

Can Hastanesi web sitesi yenilendi.

Can Hastanesi daha kaliteli hizmet verebilmek adına tamamen yenilenen, gücünü uzmanlığından alan hastanemizin kurumsal web sitesi de yenilenmiş olup yayına girmiştir.

Yenilenen kurumsal kimliğimiz ve sloganımızla yayın hayatına başlayan yeni web sitemizde kurumsal bölümümüzden hastanemiz ile ilgili bilgilere ulaşabilir, kalite, vizyon-misyon ve insan kaynakları politikalarımız hakkında bilgi edinebilir, anlaşmalı kurumlar sayfasından anlaşmalı olduğumuz tüm kurumların listesine göz atabilirsiniz. Bunların yanı sıra Check Up bölümümüzden Check Up ile ilgili bilgilere ulaşabilir, Check Up paketlerimiz, Check Up fiyatları ve diğer tüm konularda sormak istediğiniz tüm sorularınızı E-Danışma ya da iletişim sayfamızdaki formu doldurarak bize yöneltebilir, görüş ve önerilerinizi buradan bize iletebilirsiniz.

Online Hizmetler modülümüzdeki E-Randevu sayfasından tıbbi bölümlerimiz ve hekimlerimizin uygun tarihlerini görüntüleyerek kolaylıkla randevu alabilir, E-Sonuç sayfasından da laboratuvar, radyoloji ve tüm sağlık tarama ve tetkik sonuçlarınızı görüntüleyebilirsiniz. E-Bebek bölümünden yenidoğan bebeklerin fotoğraflarına doğum bilgilerine ve tüm ölçüm sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Web sitemizin bilgiler bölümünde, tıbbi konular ile ilgili bilgi edinebileceğiniz, hastalıklar ile ilgili araştırma yapabileceğiniz kısımlardan oluşmaktadır. Sağlık rehberinde tüm tıbbi bölümler kategorileri, aradığınız konuyu kolaylıkla bulmanızı sağlayacak şekilde listelenmiş olup sağlığa dair tüm önerilerimize en hızlı şekilde erişebilmeniz düşünülmüştür. Alfabetik olarak sıralanmış olan sağlık terimleri sözlüğümüze, sağlık ansiklopedisi bölümünden erişim sağlayabilir, terimlerin anlamlarını bu bölümden öğrenebilirsiniz. Güncel Sağlık Haberleri bölümümüzden hastanemiz ile ilgili kampanya duyuruları ve haberleri, Türkiye’den ve Dünya’dan en güncel sağlık haberlerini takip edebilirsiniz.

Web sağlık bölümümüzden mikro sitelerimiz olan, çeşitli tıbbi bölümler ile ilgili bilgilendirmeleri, sağlık yazılarını içeren faydalı web site linklerimize ulaşabilirsiniz.

Web sitemiz aradığınız her konuyu kolaylıkla bulabileceğiniz, her bilgiye en hızlı şekilde erişebileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Web sitemizin tasarım sürecinde önceliğimiz ulaşılabilirliğimizi arttırmak ve sizlerle iletişimimizi daha da fazla güçlendirerek kaliteli hizmetimizi sanal mecralara da taşımak olmuştur.

Kurumsal web sitesi sorusuna cevap bulmamızı sağlayan, web sitesi ve web tasarımı konusunda bize destek olan, kurumsal ihtiyaçlarımız doğrultusunda sizlerin karşısına en iyi web sitesi ile çıkmamızı sağlayan iş ortağımız OVARSA Yazılım Teknolojileri'ne teşekkürlerimizi sunarız.